Aquest juliol han acabat les obres de millora de la carretera de Joanet. Uns arranjaments que han consistit en l’asfaltatge dels tres quilòmetres que té aquesta calçada, segons ha explicat el seu alcalde, Lluís Bové. Es tracta d’un tram que estava molt malmès i, en alguns punts, “l’asfalt es trencava quan feia molt fred” ha assenyalat el batlle. Per això, Bové va insistir perquè s’arreglés la carretera ja que els desperfectes d’aquest tram van tenir lloc durant les obres de desdoblament de l’Eix Transversal, quan els camions utilitzaven la carretera d’accés a Joanet.

Bové ha explicat que la carretera s’ha asfaltat utilitzant materials impermeables, que redueixen el deteriorament de la calçada i també el cost de manteniment posterior. Per això, ara, que la carretera ja està totalment asfaltada de nou, Bové assegura que “tenim una carretera decent”, però recorda que “seria interessant posar una capa integral de manteniment d’aquí a tres anys”.

Joanet és un nucli agregat que pertany al municipi d’Arbúcies i que compta amb un petit nucli urbà i amb moltes cases disseminades. Tot i que la figura legal de l’alcalde de Joanet és una delegació d’alcaldia decretada pel batlle d’Arbúcies, des de la recuperació dels ajuntaments democràtics la seva designació sempre s’ha deixat en mans del veïnat de Joanet.

Comparteix...

Deixa un comentari

18 − 8 =