Des d’aquesta setmana Jordi Garcia ja exerceix com a president del comitè comarcal de la Creu Roja a Sant Celoni i Baix Montseny després d’haver rebut el nomenament que han signat el president del comitè autonòmic, Josep Quitet, i de la presidenta del comitè provincial, Lídia Lanuza. Amb aquest nomenament es tanca una llarga etapa que l’Assemblea de la Creu Roja de Sant Celoni i Baix Montseny no disposava d’un president “de la casa”.

Jordi Garcia ha estat nomenat després d’un procés intern i entoma aquesta etapa amb responsabilitat i motivació i amb l’esperança de sumar, de cercar, d’aportar, amb il·lusió i amb el ferm objectiu nde complir la missió de la Creu Roja “estar cada cop més a prop de les persones que ho necessitin”, ha explicat el nou president.

També manifesta que està molt orgullós de pertànyer a Creu Roja des de fa molts anys desenvolupant diverses tasques com a voluntari “el fet d’haver estat escollit president em motiva encara més per a continuar treballant en benefici de les persones més vulnerables”.

Jordi Garcia recorda que Creu Roja  és una institució que ha de sumar els esforços de moltes persones per a portar a terme tots els projectes, amb temes tan diversos com ara els socors i les emergències, temes d’inclusió social, de salut, d’inserció sòcio-laboral, cooperació internacional, drets humans, joventut o formació. Totes aquestes intervencions es porten a terme amb una alta participació ciutadana a través del voluntariat “i és aquí on per part meva faré tots els esforços, juntament amb l’equip directiu de Creu Roja en continuar cercant, tal com s’ha fet fins ara, mitjans per poder ajudar a totes les personers que ho necessiten, en qualsevol dels àmbits d’intervenció de la Creu Roja”.

Jordi Garcia, amb un jersei vermell, nou president de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny. a la foto amb companys i companyes de l’Assemblea i Josep Quitet, president de Creu Roja Catalunya.

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze + quatre =