Treballar conjuntament i impulsar altra vegada la Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny com un referent del voluntariat a tota la comarca del Baix Montseny ha estat la finalitat de la visita que aquest migdia han fet al Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera i a l’Ajuntament de Sant Celoni Josep Quitet, president de la Creu Roja Catalunya; Lídia Lanuza, presidenta de la Creu Roja de la demarcació de Barcelona; i Jordi Garcia, nou president de la Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny.

En aquest sentit, Josep Quitet ha remarcat que la institució està establerta al Baix Montseny des de fa més de quaranta anys malgrat que elos darrers temps ha estat una mica parada per diverses raons però la situació ja ha començat a redreçar-se amb el nomenament del nou president comarcal. Per això, manifesta el president de Creu Roja a Catalunya, “hem de ser referents en els nostres valors de voluntariat i en atenció a les persones impulsant activitats des de les dues seus que Creu Roja té a la comarca, a Sant Celoni i a Santa Maria de Palautordera”.

Entre les propostes que s’ofereixen són els projectes clàssics del programa Vellesa Activa per a un tractamenbt integral a les persones grans perquè puguin participar en tallers de memòria, d’esport, de treball i animació social.

Creu Roja tornarà a ser protagonista aquest proper cap de setmana a Santa Maria de Palautordera ja que el Centre de Suport Social acollirà la trobada de les assemblees del Vallès Oriental: Granollers, Mollet del Vallès – Baix Vallès, Caldes de Montbui i Sant Celoni – Baix Montseny.

Comparteix...

Deixa un comentari

catorze + 15 =