La Diputació de Barcelona ha impulsat el programa pilot BiblioLab a diferents biblioteques de la Xarxa Municipal, entre elles la de Sant Celoni, per fomentar la creació i la creativitat de la ciutadania.

Els BiblioLabs són tallers d’experimentació científica, artística i tecnològica adreçats a totes les edats. A cada taller, d’1 hora i mitja aproximadament, els assistents assoliran coneixements de diferents temàtiques i podran posar en pràctica tècniques i experiments de la mà de professionals de diferents àmbits i sectors.

BiblioLab = aprendre experimentant  

– Divendres 3 de novembre a les 18 h Taller: Els primers pagesos, a càrrec de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social. Públic: Majors de 10 anys. Inscripcions: a partir del 25 d’octubre

– Dissabte 18 de novembre a les 11 h Taller: Torres de rècord, a càrrec d’Escuelab. Públic: Majors de 5 anys. Inscripcions: a partir del 8 de novembre.

– Dijous 30 a les 18:30 h Taller: La grandesa del més petit, a càrrec d’Explorium. Públic: Per a joves i adults. Inscripcions: a partir del 22 de novembre.

Comparteix...

Deixa un comentari

20 − vint =