Repte aconseguit. La Colla de Geganters de Sant Celoni ja poden escriure una nova fita en el seu dilatat curriculum de gestes. Aquest cap de saetmana han recorregut els 100 quilòmetres de la Trailwalker Intermon Oxfam amb causa solidària d’Olot a Sant Feliu de Guíxols (Via Verda Girona). Els geganters celonins han fet la cursa com un equip, més enllà dels inscrits oficialment, com és costum en la colla. “Es tracta d’un èxit de tot el grup, els que hem corregut, els que han preparat tota la logística, els que han animat, és la nostra filosofia”, explica Jordi Deumal. Acompanyats del gegantó van travessar la línia de meta a les cinc del matí, després de caminar durant 18 hores i 45 minuts i haver de suportar calor, vent i pluja.

Oxfam Intermon Trailwalker és el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts.

L’objectiu és lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius que Oxfam Intermon destinem a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a 40 països. La Colla de Geganters de Sant Celoni han aportat 1.756 euros per la causa.

Comparteix...

Deixa un comentari

10 + catorze =