No hi ha hagut cap sorpresa i a cinc dies de començar oficialment la Festa Major de Sant Celoni la Colla Montnegres  ja ha sumat els dos primers punts del Corremonts, corresponent a les dues proves solidàries que tradicionalment donen el tret de sortida a l’ambient festiu que serà especialment intens des d’avui fins el proper 8 de setembre.

Els Montnegres s’han adjudicat amb claredat la prova de Donació de Sang celebrada els dies 29 i 30 d’agosat després de sumar 233 donacions, enfront les 194 que van fer els integrants de la Colla Montsenys. S’havia de guanyar per una diferència de 10 donacions per poder sumar el punt. Enguany, per facilitar les donacions la Creu Roja va condicionar un espai infantil.  festa major 2014-3

Més ajustada va ser la recollida d’aliments del dia 30. Els Montnegres se la van endur després d’aconseguir una diferència de 12 donacions quan el límit també estava marcat en 10 punts. Una donació, pràcticament a l’hora de tancament de la paradeta, va trencar l’empat tècnic que hi havia fins aquell moment i d’aquesta manera impedir el repartiment de punts. Les dues colles van destacar la participació i la solidaritat dels celonins.

Des d’avui i fins dijous les dues colles dedicaran els seus esforços a engalanar el poble per començar a viure una nova edició de la Festa Major a partir de divendres i com ve sent habitual els darrers anys la Colla dels Montsenys hauran de remuntar per guanyar el Corremonts.

 

festa major 2014-2

Comparteix...

Deixa un comentari

6 − 2 =