“L’Hospital de Sant Celoni té la capacitat d’innovar en l’àmbit de la rehabilitació i de la fisioteràpia i això va en la línia de la nostra planificació de cap on ha d’anar l’atenció primària i la salut comunitària al nostre país”, són manifestacions que ha fet avui a www.laviladigital.com la consellera de Salut Alba Vergés, en el decurs de la visita institucional que ha portat a terme a l’Hospital de Sant Celoni.

En aquesta línia ha remarcat que poder posar el servei de fisioteràpia a l’atenció primària quan el problema és incipinent i d’una manera precòs es pot ajudar en consulta de fisioteràpia als pacients perquè ja no arribin als serveis de rehabilitació amb el problema agreujat. “De tot plegat s’estan recollint dades i Sant Celoni és un exemple que volem exportar a altres llocs del nostre sistema del nostre país”, ha dit la titular de Salut.

Vergés ha assegurat que veure de primera mà aquesta experiència i de poder parlar amb els professionals que l’han impulsat és d’una gran rellevància.

La consellera de Salut Alba Vergés a la sala de rehabilitació de l’Hospital de Sant Celoni. Foto: LVD

Nou CAP

La construcció d’un nou CAP per solucionar les tensions d’espai que té hores d’ara l’Hospital és un tema que ha provocat debat polític les darreres setmanes i la consellera Alba Vergés ha confirmat que “aquesta és una programació de futur i s’hi està treballant molt intensament entre l’Hospital de Sant Celoni i la regió sanitària”. També ha destacat les aliances estratègiques per acabar tenint ara i en el futur el millor servei de proximitat.

Ha reconegut que l’Hospital de Sant Celoni, com molts altres, té problemes d’espai perquè cada dia es fan més coses i hi ha més serveis i, per tant, “cal fer un plantejament de cap on es va i on volem que vagi l’Hospital per poder-lo dotar d’espais nous”.

Ha qualificat l’Hospital de Sant Celoni com acollidor i que mostra allò que ha de ser un servei públic: qualitat i proximitat de cara a les persones. I en aquest sentit ha destacat les aliances estratègiques i de coordinació amb l’Hospital de Granollers “que tenen un llarg recorregut”, ha remarcat  Vergés.

Visita de la consellera Alba Vergés a l’Hospital de Sant Celoni. Foto: LVD

Comparteix...

Deixa un comentari

16 − catorze =