Primer va ser la CUP el mes de gener d’aquest any que va anunciar al barri de les Illes Belles que “Apostem perquè el nou CAP de Sant Celoni es faci als terrenys de la Forestal, una ubicació que també serviria per dinamitzar la vida al barri de les Illes Belles”. Van ser paraules de Gerard Carot, integrant de la candidatura de les municipals 2019 que encapçalarà Mariona Pascual.

I també a les Illes Belles en un acte de precampanya electoral de cara a les municipals celebrat aquest cap de setmana, el candidat del PSC, Eduard Vallhonesta, va proposar ubicat el nou CAP en els terrenys de la Forestal “considerem que són els terrenys més idonis”, va dir l’alcaldable socialista.

Malgrat la coincidència d’aquests dos partits en ubicar el CAP en els antics terrenys de La Forestal, un sector de veïns i veïnes han expressat aquests darrers dies la seva disconformitat a través de les xarxes socials.

La qüestió, és que, si estigui d’acord o no, aquest dilluns representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Sant Celoni (PDECat, CUP, PSC, ERC i ICV) reunits amb membres del Departament de Salut i del CAP han acordat ubicar el nou Centre d’Atenció Primària als terrenys de la Forestal, ocupant una part de l’actual zona d’aparcament. Amb aquest nou equipament, el centre disposarà d’una instal·lació més àmplia i alliberarà l’espai que ocupa actualment en benefici de l’Hospital, segons que s’anuncia en una informació feta pública en el web municipal.

Sembla, per tant, que les intencions de fer aquest equipament sanitari al pàrquing de La Salle ha quedat desestimada després del consens.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

16 − 3 =