Com cada dimecres la Fundació Hospital de Sant Celoni actualitza les dades relatives al coronavirus que afecten directament al centre hospitalari de referència al Baix Montseny. A dia d’avui les altes acumulades són 218, cinc més en relació a les de fa una setmana. Pel que fa a les persones ingressades ara n’hi ha 20, sis més que no pas fa set dies.

Pel que fa a defuncions aquesta setmana se n’ha registrat una, amb la qual cosa les acumulades des de l’inici de la crisi sanitària en són 66.

D’altra banda, la Fundació Hospital de Sant Celoni ha actualitzat la normativa de visites per a familiars i acompanyants. Davant l’evolució epidemiològica i per garantir la seguretat dels pacients, familiars i professionals es restringeix l’entrada de familiars i acompanyants, fins a nou avís.

Accés a l’Hospital

Urgències: Els familiars/acompanyants romandran fora del recinte hospitalari. S’autoritzarà l’entrada en casos de finals de vida, menors d’edat i situacions especials.
 
Hospitalització: S’autoritzarà l’entrada en casos de finals de vida, menors d’edat i situacions especials.
 
Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i CMA: Un acompanyant per pacient en el moment de l’ingrés, sense accedir a l’Hospital. Posteriorment, s’informarà via telefònica per venir a buscar-lo i s’esperarà fora del recinte hospitalari. En casos de pacients no autònoms, aquests podran ser acompanyats per un familiar/acompanyant. Els  responsables del departament indicaran on ha d’esperar mentre dura el procediment.
 
Consultes externes i proves diagnòstiques: S’autoritzarà l’entrada d’un acompanyant/familiar en casos de menors o pacients no autònoms. Unitat de diagnòstic ràpid es permet l’entrada d’un acompanyant.
 
 Accés al Centre sociosanitari Verge del Puig

S’autoritzarà l’entrada en casos de finals de vida i situacions especials.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × dos =