La CUP de Sant Celoni i la Batllòria ha emès un comunicat només fa un minuts en el que clarifica força quin pot ser el futur govern municipal ja que davant l’evidència que JxCat i ERC tenien decidit seguir socis de govern com ho han estat aquests darrers quatre anys, la seva aposta és també formar-ne part “com a millor fòrmula per apropar l’acció de govern al nostre projecte de poble”

Des de la CUP també es pren aquesta decisió perquè tenen el convenciment que la propera legislatura estarà marcada  per la repressió i la retallada de llibertats col·lectives i individuals. “Davant d’aquest escenari de futur, pensem que cal treballar plegats i amb determinació per encarar amb solidesa aquesta conjuntura d’emergència”, expliquen en el comunicat que han fet públic.

Aquest és el comunicat íntegre

“Continuem treballant per aconseguir un govern municipal el màxim d’independentista i d’esquerres

Tal com vàrem anunciar el passat dijous 30 de maig, la CUP ha iniciat converses amb les diferents formacions polítiques amb representació al ple municipal.

Considerant la voluntat d’ERC i Junts per Catalunya de continuar sent socis de govern, pensem que la millor fórmula per apropar l’acció de govern al nostre projecte de poble és continuar apostant per l’entrada de la CUP al govern amb la configuració d’un govern juntament amb ERC i Junts per Catalunya.

Aquesta via donaria lloc a un govern de concentració nacional que estigués a l’alçada de la situació que viu el país. El cicle polític que encarem estarà marcat per la repressió i la retallada de llibertats col·lectives i individuals. Davant d’aquest escenari de futur, pensem que cal treballar plegats i amb determinació per encarar amb solidesa aquesta conjuntura d’emergència.

Pensem que els reptes tant socials com nacionals que caldrà afrontar els propers temps requereixen un exercici de responsabilitat i estem convençuts que aquesta fórmula pot ser molt positiva tant per al poble, com per al país. Per tant, estem disposats a negociar amb flexibilitat per tal d’assolir un acord amb les altres forces implicades.”

A partir d’aquí s’obre un nou escenari en les negociacions i està per veure si el que han parlar i pactat fins ara JxCat i ERC seguirà sent vigent o es començarà des de zero. També cal deixar clar que aquesta és una aposta d’intencions de la CUP que no és mal vista pels altres dos possibles socis, però que en cap cas hi ha res tancat.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × 1 =