“No és cap broma. Estem a punt per governar!” és la frase final de Mariona Pascual, candidata a l’alcaldia de la CUP de Sant Celoni i la Batllòria en un vídeo que serveix per presentar tota la llista d’aquesta formació política. El convenciment que el pròxim 26M tindran un bon resultat és absolut. I aquest ambient es va notar aquest diumenge al vespre al carrer Sant Pere de Sant Celoni on es va fer la presentació de tota la llista de persones que conformen la llista que concorrerà a les eleccions municipals d’aquí a tres diumenges.

Tothom de la llista va tenir el seu moment de protagonisme desgranant petites dosis del programa electoral, només ampliat en el cas d’Anna Oliver, com a candidata de la Batllòria o els primers llocs de la llista i, especialment, l’alcaldable Mariona Pascual. Un discurs que va començar referint-se a l’espai públic “el que és de totes, torni a ser de totes”, va dir. Un espai on es pugui passejar o anar en bicicleta “sense haver d’esquivar sofàs trencats i calaixeres devastades”.

La Batllòria està en el centre del programa “diguem-ho clar i que ningú es confongui: la Batllòria és un poble, i com a tal, ha de poder governar-se. Quin sentit té que des de Sant Celoni els diguem què han de fer? Fa massa anys que s’aplica la mateixa recepta a la Batllòria i no funciona”.

Mariona Pascual també va parlar d’inclusió i de deixar enrere l’assistencialisme “posem les bases perquè tots tinguem les oportunitats, tantes com valgui, per tirar endavant i tenir la màxima autonomia personal”. De la mateixa manera que l’Ajuntament de Sant Celoni s’ha de creure que té unes escoles públiques de primera “per no permetre que la segregació entri a casa nostra”.

La candidata de la CUP Sant Celoni i la Batllòria assegura que “venim per situar Sant Celoni entre els municipis capdavanters en reciclatge”, així com aplicar un model de convivència basat en la mediació i la intervenció  comunitària i no a mirar cap a una altra banda. Per un poble que ofereixi oportunitats als joves, que hi cregui i els doni espai i per un poble on la perspectiva feminista no sigui un eslògan i sigui una pràctica diària.

Des de la CUP es diu que s’estarà al costat de les entitats que fan que Sant Celoni i la Batllòria siguin pobles vius.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × 5 =