Més de 60 expositors i activitats durant tot el dia, amb oferta gastronòmica inclosa

Demà dissabte 25 de maig Sant Celoni esdevindrà un aparador de productes, serveis i activitats per a joves i les seves famílies en el marc de la primera Fira d’en Loni. Es tracta, de posar en valor el sector comercial del municipi, amb no només productes sinó serveis i activitats de la petita i mitjana empresa, segons que explica el regidor de Promoció Econòmica, Jaume Tardy.

En aquest sentit, des de les 10 del matí fins al vespre, es podran visitar els prop de 70 estants de productes i serveis ben diferents repartits entre quatre places properes entre elles com la plaça Comte del Montseny, plaça de l’Església, plaça de la Vila i plaça del Bestiar, a l’estil de quatre pavellons a cel obert.

Durant tot el dia, es programaran més de 60 tallers i activitats com ara rondallaires, tallers de cuina, de ioga, maquillatge, ceràmica, música, dibuix, confecció i joies combinats amb activitats esportives amb bicicletes, segways, tir amb arc, inflables i xerrades, presentació de llibres.  A més, es podran degustar tapes i entrepans a les tavernes ubicades a cadascuna de les places.

La Fira d’en Loni recupera la figura d’en Loni, un personatge creat per Martí Pey, que va tenir molt bona acollida ara fa una dècada, quan va esdevenir fil conductor d’activitats adreçades a infants i joves.

Segons Tardy “davant la situació econòmica actual, una de les opcions és esperar temps millors, però des de l’Ajuntament estem convençuts que el que cal és promoure activitat i dinamitzar el teixit comercial. La Fira d’en Loni s’incriu en aquesta aposta que compta amb la complicitat i implicació dels mateixos comerciants”.

En aquest sentit, des el sector comercial, Rosa Canaleta, considera que una de les fortaleses per a una nova fira com la d’en Loni és “buscar una temàtica amb tret distintiu, a partir de la qual es pugui agrupar comerç del Baix Montseny”. Josep Majó,per la seva banda valora molt positivament la nova iniciativa “amb la il·lusió que s’acabi consolidant i esdevingui una referència més enllà del municipi”.
Consulteu el programa d’activitats aquí.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats