L’Ajuntament de Sant Celoni ha anunciat que aquesta setmana han començat les obres de construcció dels dos passos de vianants a la C-35 amb una durada prevista de 5 mesos. Concretament es tracta d’un pas elevat a l’alçada del barri de les Torres per connectar amb el Polígon Molí de les Planes, i una passera adossada al pont que creua el Pertegàs que permetrà comunicar el Polígon amb les urbanitzacions del Montnegre.

El pas elevat tindrà una forma curvilínia, i un doble accés d’escales i rampes a banda i banda, d’una amplada de 2,5 metres. Les dues rampes, que permetran el pas a les persones amb mobilitat reduïda, tenen 107 i 130 metres de longitud, respectivament. Per la seva banda, la passera adossada al pont del Pertegàs consistirà en una estructura metàl·lica de 50 metres de llargada que eixamplarà el pont en 2,3 metres en voladís per la banda del polígon, al sud-est.

La Generalitat de Catalunya ha licitat l’obra per un valor de 1,7 milions d’euros. Les obres tindran algunes afectacions sobre la mobilitat que s’informaran oportunament.

Es tracta de dues actuacions molt reclamades per part de l’Ajuntament per a la millora de la seguretat i l’accessibilitat a la C-35.

Comparteix...

Deixa un comentari

divuit − deu =