L’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, i el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Arabia, han visitat aquest matí l’ Aula Entorn de Can Turró , ubicada dintre la Granja Can Turró a aquest municipi baixmontsenyenc. L’acció està emmarcada dintre del programa de visites que des de l’Ajuntament es fan a les diferents empreses del poble per conèixer-ne els responsables, en quina sitruació fan front a la crisi i com pot col·laborar l’Ajuntament per donar sortida a les  seves necessitats.

L’Aula Entorn Can Turró es va posar en marxa el mes de novembre passat aprofitant les instal·lacions i oportunitats que ofereix l’explotació agrícola i ramadera en actiu amb l’objectiu de diversificar el negoci “perquè amb la llet sola no n’hi ha prou”, diu Margarida Planas, responsable de l’Aula Entorn. Per això, des de Can Turró s’ofereix una gran varietat d’activitats per conèixer la natura i els animals de granja, a més de conèixer com s’elaboren els productes típics de qualsevol granja.

L’Aula està orientada tant a les escoles, com trobades familiars o grups que en les seves visites guiades sempre estan acompanyats per especialistes del ram que apropen d’una forma més real i vivencial als nens i les seves famílies al món de la pagesia. Can Turró és un dels proveïdors de llet a l’empresa Danone i l’any passat va ser protagonista d’un dels anuncis d’aquesta multinacional francesa.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats