Arribar a Santa Fe del Montseny sense cadenes hores d’ara ja és impossible, segons han explicat a www.laviladigital.com testimonis que aquesta tarda han fet el recorregut des de Sant Celoni. La neu es localitza a partir dels 600 metres i és especialment intensa a partir dels 800 metres, a quatre quilòmetres de Santa Fe del Montseny on ja no es pot seguir més. També han explicat que el vent a aquestes alçades ja és molt intens i fred. De fet, al Puig Sesolles, al massís del Montseny s’han registrat ràfegues de vent que han suiperat els 140 quilòmetres per hora.

Al Montseny, però, no és l’únic punt afectat per la neu ja que també afecta d’una manera intensa a Sant Hilari Sacalm, a les Guilleries, i a mitja tarda començava a prendre i hores d’ara està nevant amb certa intensitat. Tot i amb això, l’Ajuntament de Sant hilari ha anunciat que degut a la intensificació de la nevada i la previsió per les properes hores, les escoles del municipi resten obertes però amb serveis mínims de professorat.

El temporal Glòria també afecta d’una manera directa al servei de Bibliobús a Vallgorguina previst per demà dimarts 21 de gener, segons ha informat l?ajuntament d’aquest municipi del Baix Montseny.

Tamé t’interessa llegir:

VÍDEO I FOTOS Els efectes del vent a Vallgorguina

Comparteix...

Deixa un comentari

11 + quatre =