Aquest cap de setmana, els dies 16 i 17 de novembre, se celebrarà a la Fabra i coats (barcelona) el primer Congrés d’Habitatge de Catalunya, impulsat i organitzat per diversos col·lectius en defensa del dret a l’habitatge arreu de Catalunya. Entre les més de cinc-centes persones que s’hi han inscrit i9 haurà representació de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) del Baix Montseny. La finalitat del congrés és trobar estratègies comunes per combatre l’emergència habitacional i garantir l’accés a un sostre digne.

El I Congrés d’Habitatge de Catalunya arriba en un moment en el que Catalunya encapçala la llista de desnonaments de tot l’estat espanyol. Alhora, la defensa de l’habitatge passa per fer front a fons d’inversions voltor que concentren la majoria d’immobles.

En aquesta línia va ser l’actuació de la PACH Baix Montseny fa pocs dies a la sucursal del BBVA de Sant Celoni ja que hi ha una amenaça certa que 21 famílies  del Baix Montseny puguin perdre la casa, tot i que el primer cop sembla que s’ha aturat.

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

19 − 15 =