Morella Hair Center de Sant Celoni, és l’única perruqueria de Catalunya que obté la màxima certificació de qualitat del sector: la Q*** de Qualitat i les 3 Estrelles: Global Salon, Creativitat i Innovació. Aquest reconeixement, atorgat per TheQhair, reconeix aspectes com la innovació, la creativitat o la gestió del negoci. Montse Morella, directora creativa de Morella Hair Center, tercera generació al capdavant d’aquest negoci, ha recollit el guardó en un acte celebrat a Madrid, en el marc de la fira sectorial Salon Look.

Morella Hair Center aconsegueix obtenir aquesta màxima certificació atorgada per TheQhair i que només aconsegueixen aquells establiments que hagin superat les proves establertes en els Reglaments i Normes que estipula la Guia espanyola de Qualitat de la Perruqueria del Segle XXI. Aquesta guia és un referent de prestigi i professionalitat en el sector i amb les seves distincions assegura al client que el servei es caracteritza per la qualitat, la professionalitat i la seguretat.

El saló, que recentment ha sigut reformat completament, va obtenir la primera de les estrelles l’any 2014 i aquest 2018 renova la certificació afegint la tercera Estrella. Montse Morella ha aconseguit posicionar-se com una de les perruqueres més reconegudes del país, amb premis i col·leccions publicades arreu del món.

Montse Morella. FOTO: Salón Look

Comparteix...

Deixa un comentari

divuit + un =