La Policia Local de Sant Celoni juntament amb la de Caldes de Malavella i Hostalric han posat en marxa una iniciativa solidària per recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. La proposta s’anomena “escuts solidaris” i consisteix en la venda d’uns escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local, un per cada municipi. Hores d’ara, ja s’hi han afegit una vintena de Policies locals de municipis del país.

L’escut porta una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles. El preu de cada escut solidari és de 4 euros i la recaptació anirà íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona pel projecte Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona. Els escuts es poden adquirir a la comissaria de la Policia Local (c. Santa Fe, 52), a diverses botigues de la Vila, o a l’estand de l’Ajuntament els dies 2 i 3 de desembre durant la Fira de Nadal.

El cap de la policia local de Sant Celoni, Albert Brunet, ha explicat que els escuts estan impresos sobre un fons negre i filets groc que identifica la lluita contra el càncer infantil. a més porta incorporada l’etiqueta #pelsvalents i dues ratlles negres com les dels antics guerrers que es marcaven a la galta.

A dia d’avui a Sant Celoni ja s’han venut més de quatre-cents escuts i el conjunt de les policies que participen en la campanya ja han recollit prop de 15.000 euros “una quantitat que segur que anirà creixent”, remarca el cap de la policia local.

Albert Brunet, cap de la Policia Local de Sant Celoni impulsor de la campanya. FOTO: JPP

 
 
Comparteix...

Deixa un comentari

quinze − 13 =