Unes dues-centes persones de Santa Maria de Palautordera i de Sant Celoni han quedat atrapades a primera hora d’aquesta tarda a l’estació de Renfe de Llinars del Vallès, per una avaria a l’estació de Sant Celoni a conseqüència de la pluja que hya caigut entre les dues i dos quarts de tres de la tarda, la qual cosa impedia continuar el trajecte més enllà de l’estació de Llinars del Vallès.

El rellotge de l’interior del vagó marcava exactament les 14:23 quan ha arribat el tren a l’estació de Llinars del Vallès, i fins passats ben bé cinc minuts no s’ha anunciat pels altaveus que el tren estava aturat més estona del compte a conseqüència de les inclemències meteorològiques. I ha hagut de passar força estona més que no s’anunciés que el tren de rodalies de la línia R2 Nord, que feia el trajecte de l’aeroport a Sant Celoni, ja no anava més enllà.
A partir d’aquest moment tots els passatgers, força indignats per la falta d’informació i de solucions, han hagut de baixar del tren i començar-se a buscar la vida per poder arribar als seus punts de destí ja fos a Santa Maria de Palautordera o a Sant Celoni, que eren les dues estacions que faltaven per acabar el recorregut. La cosa s’ha complicat quan ha arribat el tren que li venia al darrera, ja que pels altaveus han anunciat que anava a Sant Celoni i tothom ha tornat a pujar al tren, però al cap d’una estona han hagut de tornar a baixar i el problema ja començava a fectar a més gent perquè també s’hi han vist involucrats els passatgers de la mitja distància de la línia R11. Segons informa Renfe, la circulació s’ha restablerta cap a tres quarts de quatre de la tarda, tot i que hi pot haver retards de fins a trenta minuts.

tren avariat llinars3

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze − 12 =