Creu Roja cada vegada és més a prop de les persones del Baix Montseny. Des d’aquest diumenge a Llinars del Vallès ja es disposa d’un punt de suport a les famílies, un espai gestionat per la Creu Roja té com objectius millorar la cobertura de les necessitat bàsiques, orientar i informar en l’organització de l’economia familiar, acompanyar i donar suport emocional en situacions de vulnerabilitat i contribuir a l’assoliment de competències sociofamiliars, garantint l’acompanyament i el suport emocional durant el procés de superació de la situació de crisi, i potenciant la funció educadora de la família. 10435835_10201933818327150_3006210384731978691_n

El punt de suport a les famílies farà la funció d’Assamblea local de Creu Roja que funcionarà a través del voluntariat. Josep Quitet, president de Creu Sant Celoni, ha explicat que es tracta d’un nou repte que beneficiarà d’una manera clara els veïns de Llinars del Vallès ja que “des d’ara ja no caldrà que vagin a Sant Celoni a fer les gestions”. Quitet recalca que a la pràctica és una descentralització dels servei perquè “l’experiència ens ha demostrat que una assemblea comarcal molt gran no acaba de funcionar. Una cosa és la coordinació i una altra el dia a dia”.

Es tracta d’un espai cedit per l’Ajuntament de Llinars del Vallès, compartit amb l’ADF que s’ha inaugurat aquest diumenge amb la presència de Martí Pujol, alcalde de Llinars del Vallès; el regidor d’Acció Social, Antoni Garcia; Joan Castaño, alcalde de Sant Celoni i Josep Quitet, president de Creu Roja Barcelona i de l’Assemblea Local de Sant Celoni. Amb la posada en marxa d’aquest punt de suport a les famílies a Llinars del Vallès i els de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera, al Baix Montseny ja n’hi ha tres.

Comparteix...

Deixa un comentari

14 − sis =