Ha fet pública la convocatòria d’onze plans emmarcats dintre del pla de Mesures per al Foment de l’Ocupació

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera donarà feina a un total de 24 persones que en els propers mesos podran beneficiar-se de la contractació de personal mitjançant els Plans d’Ocupació 2013. En aquest sentit, s’han aprovat onze plans diferents emmarcats dintre del pla de Mesures per al Foment de l’Ocupació de Santa Maria de Palautordera.

Els llocs de treballs que s’ocuparan fan referència a reforç de cultura, neteja d’instal·lacions, manteniment d’espais verds, vigilància de les instal·lacions esportives, neteja viària, serveis socials, manteniment d’itineraris turístics, reparació i manteniment de voreres i auxiliar de biblioteca que tindran una durada d’entre 3 i 9 mesos i amb dedicacions setmanals de 25 a 40 hores setmanals.

Aquests plans estan dirigits a qualsevol persona sigui l’edat que sigui, excepte alguns que estan destinats específicament a col·lectius de joves de 18 a 29 anys o més grans de 50 anys, sempre que siguin persones residents al municipi, que es trobin en situació legal d’atur i no cobrin la prestació de l’atur, amb càrregues familiars i inscrits al Servei d’Ocupació Local.

L’Ajuntament ha pres aquesta decisió per fer front a l’actual situació de crisi econòmica i els alts índex d’atur registrats al municipi que era de 862 persones, a febrer de 2013, amb una taxa d’atur estimades del 17,67%, 0,41 punts per sobre de la mitjana del mercat de treball del Baix Montseny. Aquesta taxa suposa un increment de 96 persones més a l’atur, respecte el mateix període de l’any passat.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats