L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha portat a terme un acte de reconeixement a la trajectòria professional artística del palauenc Mag Edgard que el passat mes de setembre es va convertir en el guanyador del programa concurs Pura Magia de TVE i, en conseqüència, convertir-se en el millor mag de l’Estat d’aquest any.

El Mag Edgard ha rebut l’escalf de molts coneguts i també professionals en l’acte celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. L’artista palauenc ha afirmat que aquestes darreres setmanes la gent el reconeix més i vol saber més coses dels seus espectacles. Amb tot, assegura que això no necessàriament és treballar amb més pressió de la que ja tenen habitualment “ens movem en una línia molt fina i sempre treballem amb il·lusió, amb el truc i el secret tant si som bons com no i no ens podem equivocar perquè juguem amb la il·lusió de la gent i després és difícil recuperar-nos”.

El Mag Edgard ha agraït el reconeixement que se li ha fet des del municipi i ha assegurat que comparteix el premi amb tot el seu equip i tothom qui li fa costat. Per a les properes setmanes s’està organitzant una actuació a Santa Maria de Palautordera, tal com va anunciar l’alcalde de Santa Martia de Palautordera, Jordi Xena, que va ser l’encarregat de lliurar-li una placa amb el text “L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera al Mag Edgard, per la seva trajectòria professional i artística en l’art escènica de la màgia”.

L’alcalde va dir al mag Edgard que en les seves gires sempre recordi amb enyorança i  satisfacció que és de Palau.

Mag Edgard

Comparteix...

Deixa un comentari

deu + onze =