Magalí Miracle, alcaldable d’ERC a l’Ajuntament de Sant Celoni i la Batllòria, en l’acte d’ahir dimecres a l’Esplai de la Gent Gran va manifestar que “calen més recursos per a l’atenció domiciliària de la gent gran”. De fet, la candidata republicana va explicar quina ha estat la seva activitat com a regidora de Comunitat i, per tant, la gent gran en el centre de l’atenció que des d’aquesta àrea s’ofereix. Els propers quatre anys “volem seguir treballant pel benestar de la gent gran”, va dir.

Magalí Miracle va assegurar davant la quarantena de persones que van assistir a l’acte que el seu desig és continuar donant suport a la gent gran en tots els àmbits del seu dia a dia i això inclou aspectes com més atenció geriàtrica, més places del centre de dia, oferir pisos tutelats, construir un nou casal de la gent gran de Sant Celoni, així com planificar un nou espai per la gent gran de la Batllòria i, en definitiva, que les persones grans estiguin ben acompanyades.

També va destacar que la llista que es presenta a les eleccions sota les sigles d’ERC Sant Celoni i la Batllòria és molt transversal amb persones de totes les edats.

A l’acte electoral també hi van intervenir altres membres de la candidatura d’ERC Sant Celoni i la Batllòria com Pep Orra, Dolors Pagès, Zoraida Diaz, Josep Manuel Bueno i Teresa Vilagran. Van explicar altres aspectes del programa com l’ecologia, el turisme, els joves, l’educació, la cultura o l’espai públic.

Comparteix...

Deixa un comentari

set + 1 =