La comissió organitzadora de la Setmana del Bosc de Sant Celoni ha comunicat a l’artista de circ Tortell Poltrona que ha estat escollit Bosquerol de l’Any 2019. El premi Bosquerol de l’Any va néixer amb la Setmana del Bosc l’any 2015 per reconèixer la tasca i vinculació de persones amb el territori, l’entorn natural i els seus valors. 

Segons s’ha informat en els canals de comunicació de l’Ajuntament de Sant Celoni, la comissió ha volgut reconèixer d’aquesta manera la tasca feta per en Jaume Mateu “per impregnar la seva proposta artística de circ, referent per tot el país, dels valors de l’entorn i la natura, oferint activitats didàctiques per milers d’infants i famílies unint circ i bosc, i la seva implicació amb tot el territori del Baix Montseny”.

Jaume Mateu va rebre la notícia aquest dijous de la mà de l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, la regidora de Promoció Econòmica, Magalí Miracle, el naturalista Martí Boada i el president del Cercle Econòmic i Social Baix Montseny, Joaquim Deulofeu.

El premi Bosquerol de l’Any s’entregarà en un acte obert a tothom dissabte 19 d’octubre a la tarda als jardins de la Rectoria Vella, en el marc de la Fira i la Setmana del Bosc.

Comparteix...

Deixa un comentari

set − 2 =