L’Associació de Veïns del Barri de La serra serà l’encarregada de fer el pregó de la Festa Major de Sant proget de Santa Maria dePalautordera que se celebrarà entre els dies 24 i 27 de gener.

Fins ara mai cap associació de veïns havia tingut l’oportunitat d’encetar la Festa Major, però enguany s’ha volgut valorar el fet que aquesta entitat veïnal celebra el seu vint-i-cinquè aniversari i, per aquest motiu, se’ls ha ofert poder compartir la trajectòria d’un dels barris més emblemàtics i actius que hi ha actualment a Santa Maria de Palautordera.

La Festa d’aquest 2014 també tindrà protagonisme en la mostra de les “auques” que en el seu dia va fer el malauradament desaparegut Joan Soler, que va ser alcalde de Palau i a la vegada una persona molt activa en la vida associativa i cultural de Palau. En el seu treball es pot apreciar el seu mestratge a l’hora de reflectir diferents moments, activitats i personatges de la història recent del municipi.

Com és habitual a la Festa Major de Sant Proget, les escoles, de manera rotatòria, són les encarregades de fer la portada i la contraportada del programa de la Festa Major. Enguant ha estat el torn de l’escola Pont Trencat – Zer Baix Montseny premiant els dibuixos dels alumnes Lídia Segovia, de 6è i  Deriam Gázquez i Ivan  Martínez, de 4t.

I amb activitats tradicionals com la Mostra de Cuina Casolana, el Vot de Poble, la Nit Jove a la pista coberta de la Fontmartina, cercaviles i sardanes; exposicions, espectacles familiars, partits de futbol, handbol, futbol botons i futbol sala; el concert i ball a l’Envelat, el concert de l’Escola de Música de Palau… Novetats com la Mostra de Curtmetratges Dr. Mabuse, la participació del grup folk els Ministres del Sabre i la tarda d’humor amb Pep Plaza

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × quatre =