L’Associació Modelista i Ferroviària Baix Montseny, amb seu a Santa Maria de Palautordera, en la reunió celebrada aquest passat 16 de febrer ha nomenat per unanimitat els càrrecs de la nova junta. Així, queda formada per Joan Salinas, president; Lluís Escriche, vicepresident, Gabriel Anguera, secretari; Antoni Pascual, tresorer; Eudald Martí Grau, 1r vocal; i Juli Martínez, 2n vocal.

La reunió de diumenge passat també va servir per decidir el calendari que se sortirà amb el tren tripulat 5″ que començarà el dia 20 d’abril a Santa Maria de Palautordera, el dia 27 d’abril a Can Bosch, en la inauguració del nou mercat i els dies 25 de maig, 29 de juny, 27 de juliol, 31 d’agost i 28 de setembre a la plaça de la Vila de Palau. En canvi l’11 d’octubre plantaran el tren a la plaça Pau Casals, en motiu de l’Aplec del Remei.

Pel que fa a la memòria d’activitats de l’any 2013 destaca la visita que es va fer a les antigues instal·lacions de Fabra i Coats  per poder preparar els mòduls Ho. L’Associació Modelista i Ferroviària Baix Montseny també ha pres part  de la l’Assemblea general d’associacions modelistes celebrada a Mora la Nova i es van començar les obres del nou local ubicat a la torre Sant Josep, han participat en diversos events ferroviaris celebrats a Catalunya i, d’una manera molt especial l’organització de la 1a Trobada de Mòduls de Palau “Via al Montseny” celebrada els dies 28, 29 i 30 de juny amb una gran assistència de públic. Entre moltes altres activitats, l’AMFBM també ha participat amb la Marató de TV3, tant a Santa Maria de Palautordera com a Sant Celoni.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc − dos =