De manera atípica en un any atípic marcat per la pandèmia de la Covid-19. Amb tot i això, l’Associació Neurològica Baix Montseny amb el patrocini d’Ltserveis Serveis no han volgut deixar desert l’onzè Guardó Indaleci a la Implicació Social i aquest migdia s’ha lliurat a tot el personal sanitari de Sant Celoni que engloba l’Hospital, el CAP i el Centre Sociosanitari de Sant Celoni.

Maria Bofill, presidenta de l’Associació Neurològica Baix Montseny, ha expressat el reconeixement i l’agraïment “a la tasca que esteu fent des de l’inici de la pandèmia i que segurament haureu de seguir fent”.

A l’acte hi ha hagut representants de la Fundació Hospital Sant Celoni, Centre Sociosanitari Verge del Puig i el CAP de Sant Celoni. Entre els presents, José Antonio Negrillo, nou gerent de l’hospital que ha pres possessió aquesta mateixa setmana.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social té l’objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social. Fins ara, els guardons s’han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013), el matrimoni Saula Jubany (2014), Sílvia Moya (2015), Delegació de Catalunya Contra el Càncer (2016), Maria Dolors Blanché (2017), Maria Costa Vilatimo i Maria Gesa Ubiergo (2018), Grup de Suport Educatius de Caritas Sant Celoni (2019).

Comparteix...

Deixa un comentari

19 + 14 =