La forta nevada d’avui al Pirineu ha afectat de ple a una cinquantena d’alumnes de segon d’ESO de l’Institut Escola La Tordera de Santa Maria de Palautordera que han hagut de ser “rescatats” aquest matí pels Mossos d’Esquadra a la carretera LV-4241 a pocs quilòmetres de Port del Comte on s’hi han desplaçat amb autocar per esquiar fins divendres vinent. L’autocar dels alumnes palauencs, i altres dos amb alumnes de Castelldefelds, han quedat atrapats a Lladurs, segons que ha informat el Servei Català de Trànsit.

Per precaució, els conductors dels autocars han preferit aturar-se i avisar al telèfon 112 que ha activat una patrulla dels Mossos d’Esquadra i els llevaneu que els ha obert el camí perquè els autocars amb els seus passatgers poguessin arribar a destí.

Marisol Garcia, regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera s’ha posat en contacte amb la directora del centre escolar i ha pogut constatar que tots els alumnes estan en perfectes condicions, i han pogut esquiar amb tota normalitat. La regidora s’ha ofert al centre per qualsevol incidència que hi pugui haver.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 2 =