L’Assemblea Local de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny s’ha reunit aquest dimarts 8 d’octubre amb responsables de l’empresa Renolit Ibérica, SA amb la finalitat de fer-los present  la memòria del projecte Targetes d’Alimentació Infantil. La col·laboració econòmica rebuda per Creu Roja per part d’aquesta empresa situada a Sant Celoni l’any 2018 ha servit per ajudar a 280 usuaris -famílies amb nens- amb 38 targetes alimentàries.

Aquesta ajuda reconeix que l’empresa Renolit Ibérica, SA està ajudant a complir els ODS que va marcar l’Assemblea de la ONU com: fi de la pobresa, fam zero, salut i benestar i educació de qualitat.

En la reunió d’aquest dimarts dels president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, i el president de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Jordi Garcia, amb el responsable de Recursos Humans de Renolit Ibérica, SA, Eugeni Solina, també ha servit per renovar el projecte de col·laboració per aquest any 2019 per seguir beneficiant usuaris de Sant Celoni i el Baix Montseny. La trobada ha servit perquè Creu Roja fes un reconeixement tant a l’empresa com a Eugeni Solina i al director general, Frédéric Weemaels.

Comparteix...

Deixa un comentari

20 − 10 =