Fins el 16 de juny, la Rectoria Vella acull l’exposició “Recordant lesa festes del Barri de la Força” del Centre d’Estudis i Documentació del Baix Montseny-Montnegre , una selecció de fotografies de les festes que els veïns d’aquest barri celoní van organitzar entre finals del 60 i principis dels 70 del segle passat.

Els veïns del barri fan anar la memòria enrere i expliquen que  “Els actes de la festa solien ser variats: concursos per a grans i petits (de plantes i flors, d’all i oli, de pintura ràpida, cursa de granotes, etc.) amb l’esperat repartiment de premis, les sardanes, el ball de nit a la plaça del Bestiar, l’elecció de la pubilla… i el que no hi faltava mai era el sopar de germanor al carrer amb els porrons presidint les taules. Amb aquesta petita mostra fotogràfica volem tornar enrere uns quants anys perquè, així, us pugueu fer una idea de com era aquella festa.”

L’horari de visites és: Dijous, divendres i dissabtes, de 5 a 8 del vespre i diumenges i festius, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre.

Imatge d’un concurs d’arrossos que es pot veure a l’exposició «Recordant les festes del Barri de la Força». FOTO: Genís Pascual

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × dos =