Les seqüeles físiques de l’atac feixista que va patir la matinada de dissabte a diumenge de la setmana passada l’Assemblea de Joves Sant Celoni (AJSC) una setmana després encara són ben evidents, tal com es pot veure en aquestes imatges que la mateixa entitat independentista ha fet públiques. Són les ferides als braços d’una de les joves agredides. En un comunicat l’AJSC agraeix les mostres de solidaritat i de suport que han rebut des del moment que es va conèixer l’agressió i manifesten que “enfront el feixisme responem juntes. No passaran!”.

Com bé saben els lectors de www.laviladigital.com el cap de setmana passat una vintena d’encaputxats d’ideologia feixista van agredir les integrants de l’AJSC amb insults, empentes i esgarrapades a més d’arrencar simbologia independentista i pancartes que reclamaven la llibertat dels presos polítics catalans mentre estaven celebrant el tercer aniversari de la creació d’aquesta entitat a Sant Celoni.

El mateix diumenge al vespre al voltant d’unes cinc-centes persones es van concentrar a la plaça de la Vila de Sant Celoni per rebutjar l’agressió.

També t’interessa:

Atac feixista d’aquesta matinada a membres de l’Assemblea Jove

La concentració contra l’agressió feixista d’aquesta matinada a l’assemblea de Joves de Sant Celoni aplega cinc-centes persones

Comparteix...

Deixa un comentari

un × 3 =