L’equip femení del Club Esportiu Sant Celoni, de categoria infantil – cadet, s’ha clasificat en tercera posició en el Torneig Internacional Costa Blanca que s’ha disputat a Benidorm. Les coses no van començar prou bé per les celonines ja que després de dominar el seu primer partit a les islandeses del Grivandik, no van saber aprofitar les nombroses ocasions de què van disposar en el decurs del partit. A més, l’àrbitre els va anul·lar un gol legal. Per contra, el conjunt islandès només va arribar una vegada a la porteria celonina i en el darrer minut van sentenciar el partit derrotant les celonines per 0-1.

Tampoc van millorar les coses en el segon partit ja que van jugar contra l’Elx, un equip més potent que tot i així, fins la segona part no van poder guanyar el partit (0-3). Les celonines van plantar cara i dominar a la primera part, però el cansament i, en bona mesura els 39 graus de temperatura, van passar factura a l’equip del Baix Montseny.

En el tercer partit les coses ja van anar millor i contra el Villena CF, un equip amb jugadores fora de l’edat, van aconseguir la primera victòria (3-0). Victòria que també van aconseguir contra Estrellas de Alicantes, a qui van golejar amb claredat per 8-0. Un equip molt inferior a les celonines, però que malgrat el que diu el resultat no va pas ser el seu millor partit.

Al final de la lligueta, al CE Sant Celoni li va faltar tres punts per passar ronda i, en bona part, per la mala sort i el poc encert del primer partit. Tot i així, les celonines han fet un torneig molt acceptable.