Entre el 27 de setembre i l’1 d’octubre, cinc alumnes i dos professors han realitzat una mobilitat a Grècia dins el marc del projecte d’Erasmus + “European Future Skills”. Aquest projecte, finançat amb fons europeus, pretén ser una eina per adonar-nos de les habilitats que necessitaran els nostres alumnes en el seu futur laboral dins una Europa globalitzada: treball en equip, saber expressar-se en públic, creativitat, habilitats digitals… entre d’altres. L’alumnat les descobrirà a través d’aquest projecte que també donarà eines pedagògiques a les escoles per poder incorporar-les al seu projecte educatiu.  

Es tracta d’un projecte d’Escola que dura tres anys. Durant aquest període treballarem amb alumnes i professors d’Estònia, Letònia, Alemanya, Portugal i Grècia,  per assolir els objectius del projecte, tot compartint experiències i cultura pròpies.  

La propera mobilitat serà al febrer i vindran tots els participants de les altres escoles a L’Avet Roig a continuar amb els objectius del projecte i descobrir la nostra cultura.
Per saber-ne més podeu consultar: www.europeanfutureskills.eu

 

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × un =