El Tribunal Suprem ha aixecat la suspensió cautelar que pesava sobre l’estació d’Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de la concessionària Atisae a Sant Celoni i a partir d’avui dijous 24 de gener ja dóna servei a la instal·lació situada a la Carretera de Gualba, 41, a prop del Cementiri. Segons ha informat l’empresa concessionària d’aquest servei, l’horari del servei serà de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 i de 15.30 a 18.30 h i els dissabtes al matí de les 8.30 a les 13.30h. D’aquí a un mes, l’horari s’ampliarà i passarà a ser de 75 hores setmanals.

Amb l’obertura d’aquesta estació d’ITV es donarà servei a tot el Baix Montseny i era una notícia esperada per molta gent que d’aquesta manera s’estalviarà haver d’anar a passar la inspecció obligatòria del cotxe a Granollers, Blanes, Argentona o altres poblacions com feien fins ara els veïns dels municipìs baixmontsenyencs. També s’espera que pugui generar dinamització econòmica als diversos sectors comercials del municipi.

La instal·lació, acabada des de l’any passat ha estat tancada gairebé tot un any perquè el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en va decretar la suspensió cautelar per qüestions de tràfic d’influències que esquitxa l’administració catalana i que en el seu dia va suposar la detenció del el número dos de la Diputació de Barcelona, Josep Tous; el subdirector general de Seguretat Industrial de la Generalitat, Isidre Masalles; i els empresaris Sergi Alsina, soci d’Alta Partners, Sergi Pastor, directiu de Ficosa i ex conseller delegat de l’empresa Applus, i Ricard Puignou, administrador de l’empresa d’ITV Certio.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats