L’estilista Montse Morella, de Morella Hair Center, un dels salons més exclusius i avantguardistes ubicat a Sant Celoni  ha estat preseleccionada com a “Peluquero Español del Año”. Aquest guardó és un dels més prestigiosos del sector i l’atorga el “Club Figaro de Peluquería Creativa Española”.

L’objectiu que persegueix el Club Figaro és el reconeixement, tant a nivell professional com social; encimbellant així l’ofici de la perruqueria a la categoria de l’excel·lència, igual que ho han fet en el seu moment sectors com la moda o la gastronomia. La seva missió va encaminada a aconseguir que el treball dels perruquers creatius sigui admirat i respectat, tant en el territori nacional com internacional, consolidant així una indústria cada vegada més cosmopolita i potent.

Montse Morella és una de les tretze firmes preseleccionades a tot l’Estat, essent una candidatura proposada pels mateixos perruquers amb el valor afegit que això comporta. Montse Morella, s’ha mostrat sorpresa i molt agraïda d’haver estat escollida i en treu la conclusió de trobar-se recollint els fruits d’un darrer any molt intens: els seus viatges a Rússia o a Iran com a formadora artística, cursos i “trainings” impartits a Espanya, publicacions internacionals i nacionals de les seves col·leccions i organitzacions d’esdeveniments per perruquers, entre d’altres. Tot això coincideix amb la celebració dels 25 anys de la fundació de “Morella Hair Center”, una trajectòria professional en continua expansió oberta cap a nous horitzons de creació i aprenentatge.

Comparteix...

Deixa un comentari

vint + disset =