L’escola Cor de Maria de Sant Celoni continua celebrant els actes de commemoració del 75è aniversari de presència al municipi. I emmarcat dintre d’aquesta celebració, dijous d’aquesta setmana l’ex-consellera d’Ensenyament de la Generalitat, psaicòloga i pedagoga, Irene Rigau, va fer una conferència a la sala Magda Bach del centre educatiu.

En aquest sentit, va destacar els valors transmesos durant tots aquests anys que han anat passant d’avis a pares, fills i nets i també de la importància de les famílies. De la mateixa manera que va posar en valor la feina que fan els mestres.

I en aquest recorregut del passat cap al present i futur, l’ex-consellera d’Ensenyament va destacar el paper de la robòtica en les nostres vides “la robòtica és el futur, a les feines els robots tindran un paper predominant.

Les properes activitats previstes per celebrar el 75è aniversari seran el dissabte 22 d’abril, amb una trobada de gegants de totes les escoles de Sant Celoni. El diumenge 21 de maig, es farà una trobada de pares i de la comunitat educativa, oberta a antics alumnes, famílies, mestres i totes aquelles persones que en algun moment han format part de l’escola, als Maristes de Llinars del Vallès. I el diumenge 11 de juny, hi haurà l’Eucaristia i Festa de Final de Curs.

IMG-20170330-WA0017

Comparteix...

Deixa un comentari

11 − 6 =