El Casal de Cultural antoni Tàpies de Campins acull fins el proper diumenge 27 de juliol l’exposició de fotografies commemorativa dels 50 anys de la primera edició de Pujada al Montseny, una cursa automobilística puntuable pel campionat d’Europa que es va celebrar entre els anys 1964 i 1989. Campins és el segons municipi que l’acull, després de la seva inauguració el passat mes de maig al Museu Etnològic del Montseny , La Gabella d’Arbúcies. pujada montseny2

Es tracta d’un recull d’imatges i informacions periodístiques de l’època cedides per diversa gent que recorden una carrera que representava un esdeveniment social i econòmic de primer ordre a tota la zona del Baix Montseny. L’exposició a Campins es va inaugurar ahir diumenge amb la prsència de tres dels pilots que havien participat en la cursa com Joan Fernàndez, Joaquim Alsina i Josep Casanovas que van poder mantenir un col·loqui amb els assistents a l’acte inaugural.

En aquest sentit, l’alcalde de Campins, Andreu Tohà, va destacar la importància que aquesta cursa havia tingut per al municipi i el seu voltant i Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies, va posar èmfasi en la voluntat de tirar endavant els projectes i la necessitat que tenen els municips d’obrir-se i col·laborar conjuntament.

montseny3

Comparteix...

Deixa un comentari

disset + 6 =