Amb la voluntat que l’autodeterminació no és un delicte i que democràcia és decidir polítics i veïns del Baix Montseny es manifestaran aquesta tarda a Madrid per denunciar la judicialització del procés català i també per reclamar  una solució política al conflicte. I amb aquesta intenció diversos autocars i cotxes particulars han sortit des de diferents punts de la comarca per desplaçar-se a la capital de l’estat espanyol. Els veïns del Baix Montseny només arribar a Madrid han desplagat una foto amb el lema “Llibertat presos polítics”.

Esa calcula que a la manifestació d’aquesta tarda hi haurà uns 150 alcaldes catalans  que han donat suport a la crida que ha fet l’Associació de Municipis per la independència (AMI) i alguns dels quals són de pobles del Baix Montseny. Que sàpiga si han desplaçat els de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor, Vallgorguina i Montseny.

La manifestació a Madrid està convocada per l’ANC, Òmnium Cultural, Junts per Catalunya, ERC i la CUP. De tota manera no estaran sols perquè també rebran l’escalf i la solidartitat de col·lectius madrilenys, gallecs, andalusos i bascos.

Veïns de Vallgorguina a Madrid. Foto: Cedida

Veïns de Sant Celoni a Madrid. Foto: Cedida

La Cibeles, Madrid. Foto: Cedida

Manifestació 16M a Madrid. L’autodeterminació no és un delicte. Democràcia és decidir. Foto: Cedida

Veïns de Sant Celoni a Madrid. Foto: Cedida

Veïns de Sant Celoni a Madrid. Foto: Cedida

Veïns de Sant Celoni a Madrid. Foto: Cedida

Veïnes de Vallgorguina a Madrid. Foto: cedida

Veïns de Vallgorguina a Madrid. Foto: Cedida

Veïns de Sant Celoni a la manifestació de Madrid. Foto: Cedida

L’alcalde de santa Maria de Palautordera, Jordi Xena; l’alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala; i l’alcalde de Vallgorguina, Joan Mora. Foto: cedida.

Grup de veïns del Baix Montseny a punt per manifestar-se a Madrid. Foto. cedida

Alcaldes de Campins, Vallgorguina, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Montseny a Madrid el 16M. Foto: cedida

 

.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc − tres =