Els plens municipals que aquesta setmana passada s’han celebrat als ajuntaments de Llinars del Vallès, Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni de Vilamajor han servit per donar llum verda a l’execució de l’actuació del PUOSC d’arranjament del camí rural entre Can Ram, Sanata i la carretera 251 i l’aprovació del conveni corresponent. Les obres afecten els tres municipis baixmontsenyencs i suposarà la millora de la comunicació, però també la seguretat en cas d’evacuació, dels barris de Can Vila i de Can Ram des d’on hi haurà un accés directe a la C251 i la C35 de Llinars del Vallès a Vilalba Sasserra, pel veïnat de Sanata.

Segons l’acord de ple, el projecte de l’obra que es vol portar a terme comprèn asfaltar la continuació del carrer Rosa Sensat del barri de Can Ram i el camí que transcorre pel turó de les Formigues i per la carena fins a can Cases, després baixant pel sot de can Diviu, passant per la fàbrica de fustes MAFOSA fins a la carretera C-251, en el seu enllaç amb la C-35.

El projecte consta de dues fases. La primera, que s’iniciarà ja aquest 2013 suposa l’asfalt del camí des de Can Ram fins a Can Cases. Aquest tram es financia amb una subvenció de la Generalitat d’uns 90.000 euros. La resta es finançarà amb recursos municipals (un 50% Llinars, un 25% Sant Antoni i un 25% Sant Pere). La segona fase és el tram des de la granja de can Cases fins a l’enllaç amb la carretera C-251 i anirà a càrrec del pressupost municipal de Llinars del Vallès.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × 5 =