La pel·lícula “Lo que queda de vida”, dirigida pel veí de Sant Celoni, Isaías San Martín es passarà el proper 9 de setembre als cinemes Carlton de Toronto (Canadà), on del 4 al 13 de setembre tindrà lloc el Festival de Cinema Independent de Toronto. San Martín ha explicat a laviladigital.com la importància d’aquest festival perquè és un lloc ideal per donar-se a conèixer, tant a nivell de projectes com de direcció ja que és “on hi ha tota la indústria cinematogràfica. Toronto és una festa del cinema”. “Lo que queda de vida” és l’única pel·lícula seleccionada de parla castellana -la majoria són americanes, canadenques i alguna de francesa-, en la categoria de films amb un pressupost inferior dels 250.000 dòlars. cartell lo que queda de vida3

Aquesta és la primera pel·lícula del director celoní el qual en destaca l’acceptació que ja està tenint a Amèrica del Sud, sobretot a Argentina, on s’està passant en més de cent pantalles, Xile i Veneçuela i el seu recorregut natural és tota Sud-Amèrica, reconeix Isaías San Martín. Bona part d’aquest èxit, independentment de la qualitat de la pel·lícula, és degut als contactes que el director celoní va poder fer en el Festival Internacional del Carib, a la República Dominicana, on va conèixer A Francesco Valentino de Twister Film i a través d’ell a Franz Lorenzo de Nokria Films, que ha estat qui s’ha fet càrrec de la seva distribució.

Thriller psicològic
“Lo que queda de vida” no ha deixat indiferent ningú des del primer moment, malgrat el seu baix pressupost, i Isaías San Martín afirma que està agradant. Es tracta d’un thriller psicològic amb molts alts i baixos on hi intervenen sensacions com l’amor i l’odi, la nostàlgia, la infidelitat, la violència de gènere, la revenja, la soledat i la mort que mantenen la tensió els noranta minuts que dura la pel·lícula, molt pensada pel públic llatinoamericà però la idea és també “poder captar l’atenció d’Europa”, matisa el director.
festival toronto
La pel·lícula és interpretada per Jordi Estrada, Marc Carapeto, Ivan Luengo, Marta Codina, Jèssica Hernández, Toni Corvillo, Eva Herrero, Elisabet Assens, Jorge Paz, Noa Soé i Edgar Mauri i ha estat rodada en paratges del Montseny i la Costa Brava. Isaías San Martín destaca el fet que el seu primer treball ja ha pogut participar en dos festivals internacionals i ja tingui distribuïdora.

Ara ja està preparant una nova pel·lícula que està en fase de preproducció i que havia de començar el rodatge l’1 de setembre, però s’ha hagut de posposar en conèixer la notícia que “Lo que queda de vida” havia estat seleccionada pel Festival Internacional Independent de Toronto. Es rodarà a Galícia amb actors catalans i gallecs i serà una història romàntica.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × 4 =