Magalí Miracle ja és l’alcaldable oficial d’ERC Sant Celoni i La Batllòria a les eleccions municipals del 26M després de la presentació portada a terme aquest divendres a la nit a l’espai del Bar de l’Ateneu. D’aquesta manera el partit republicà torna a apostar per la candidata del 2015 i actual regidora de govern a l’Ajuntament de Sant Celoni. La candidata republicana va estar acompanyada per Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Agraeix el suport de les companyes i companys de partit per fer-li confiança i poder encarar una nova etapa “aquests anys d’experiència com a regidora de Comunitat i de  1a tinent alcalde de Sant Celoni m’han servit per prendre consciència de la feina que es pot fer des de les institucions, aquests anys hem fet molta feina, però encara en cal molta més”. El motor que mou a ERC de Sant Celoni i La Batllòria és la il·lusió de fer un poble capdavanter en qualitat de vida “pels nostres grans i carregat d’oportunitats per les noves generacions i les famílies”, assegura l’alcaldable republicana.

Magalí Miracle assegura que ERC és una formació en creixement “hem crescut més del doble en nombre de militants i no ens oblidem dels joves. Per això hem recuperat Jovent Republicà”. Diu que són un equip preparat per governar. “Som dones i homes honestos que venim de diferents àmbits professionals; som mestresses de casa, metges, advocats, botiguers, treballadors públics, periodistes, empresaris… som veïns i veïnes de Sant Celoni implicats en les entitats del poble que trepitgem i coneixem el territori”.

Miracle diu que el seu model de municipi és per les persones, que totes i tots tinguin els mateixos drets, que Sant Celoni i la Batlloria sigui un municipi que vagi endavant, amb força, en definitiva “un municipi obert a les noves realitats i al món en tots els sentits. Un poble honest, transparent, de polítiques progressistes. I amb un ajuntament de portes obertes de bat a bat”.

En el seu llistat de futur no hi falten les demendes que fa bona part de la població com la piscina municipal descoberta, un espai públic net i endreçat, posar en marxa el porta a porta, millor mobilitat i més aparcament, un bon hospital i un nou ambulatori. També solucionar els problemes ocasionats a la C-35, més seguretat ciutadana o el Museu del Bosc i Sant Celoni capital Baix Montseny.

Independència

La presentació de Magalí Miracle no estar exempta del moment que viu Catalunya. El procés català en el context social i polític anòmal que està vivint. Per això no es va poder deixar de parlar d’un país intervingut, on els municipis no poden gestionar els seus propis recursos. “Ara l’Estat espanyol, ens té el peu al coll perquè la força de Catalunya està en els municipis”.

Magalí Miracle va assegurar que des de l’estat  s’han carregat les nostres llibertats civils i polítiques a les quals no podem renunciar i cal que les defensem cada dia. “No ens podem rendir davant d’aquesta opressió flagrant d’un estat repressiu”, va remarcar la candidata republicana.

En l’acte d’aquest divendres també hi ha intervingut la secretària general d’ERC, Marta Rovira, en vídeo i des de Ginebra.

 
Comparteix...

Deixa un comentari

setze + 13 =