Unes 140 persones s’han manifestat aquesta tarda pels carrers d’Arbúcies donant suport als 93 treballadors de la carrossera Noge, amb seu a aquest municipi baixmontsenyenc i que el 22 de gener va abaixar portes. Els treballadors de Noge ja es van manifestar el passat 28 de gener i han programat una tercera protesta el pròxim dia 20 d’aquest mateix mes de març.

En la manifestació d’avui els treballadors han tornat a demanar el suport de l’Ajuntament i de la Generalitat per evitar el tancament, després que de setmanes de
negociacions, el comitè d’empresa ha lamentat que no hi hagi hagut acord ni amb la direcció ni amb els administradors concursals, que no han acceptat cap de les seves propostes.

Els missatges d’aquesta tarda han estat clars pel que fa al procés concursals ja que pels treballadors és irregular i sospitós i, per això demanen al jutge que escolti el comitè d’empresa i actuï a favor dels 93 treballadors “necessitem donar de menjar als nostres fills”, es podia llegir en una pancarta.

Cobrar les quantitats pendents

La principal preocupació per part dels treballadors ja no és haver perdut la feina, sino poder cobrar les quantitats pendents. El portaveu del comitè d’empresa, Jordi Calí, ja ha explicat que l’empresa els ha avançat que les indemnitzacions no es podran millorar i que hauran de cobarr del Fons de Garantia Salarial “només vint dies per any treballat, amb un topall de 20 mesades i 50 euros màxim per dia”. Però els problemes no s’acaben aquí perquè tampoc han cobrat el mes de gener, “volem cobrar i volem justícia”, clamen els treballadors de Noge.

El president del comitè d’empresa ha denunciat la “manca de voluntat negociadora” que han demostrat tant l’empresa com els administradors concursals en aquest procés, ja que han rebutjat totes les propostes plantejades des del comitè.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats