El karateca de Santa Maria de Palautordera, Marc Camacho, s’ha proclamat aquest cap de setmana subcampió de karate kumite del Campionat Internacional Princesa d’Astúries que s’ha disputat aquest dissabte a Oviedo. El palauenc ha format part de la representació de la Federació Catalana de Karate Kumite Sènior. L’equip català va fer un campionat molt bo obtenint el segon lloc i proclamant-se subcampions.

Per altra banda, la seva germana Judit Camacho, el mateix dissabte es va traslladar fins al Centre d’Alt Rendiment a Sant Cugat on es va fer la segona fase de la preselecció amb la Federació Catalana de Karate per a poder participar en el Campionat d’Espanya.

23 medalles dels karateques del Karate Club Just  de Sant Celoni

Excel·lent participació del Karate Club Just, de Sant Celoni, al Campionat de Karate Sant Feliu-Costa Brava ahir 20 d’octubre a Sant Feliu de Guíxols aconseguint 7 medalles d’or, 7 de plata i 9 de bronze.  Al campionat hi participavenm club de tot Catalunya i del Nord de França. Amb aquestes 23 medalles els competidors i competidores del Karate Club Just comencen la temporada 2019-2010 amb motivació i il·lusió per participar en propers campionats.

 

KATA:  Benjamí mixte: IAN DOMENECH COLL 1, MANEL CASTILLO PUIG 2n; Aleví mixte: JÚLIA LAYOLA ASUNCIÓN 1a, PAULA LAYOLA ASUNCIÓN 2a;  ​​Aleví mixte: CHLOÉ ORTEGA CHEVALIER 1a;  Infantil femení

SORAYA GUTIÉRREZ MUÑOZ 2a;  Infantil masculí: FERRAN MUÑOZ SERRAT 2n;  Juvenil/Cadet Femení:

ANASTASIA GELETA GELETA 3a.

 

KUMITE:  Aleví femení  – 32 kg.: CHLOÉ ORTEGA NAVARRETE 1a; SARA NAVARRETE CORREA 3a; MERITXELL PORTES VILLALBA 3a;  Aleví masculí  – 32 kg: MARTÍ PECEÑO NAVARRO 3r; MARTÍ MUNTASELL MORENO 3r.;  Aleví masculí  + 32 kg: ORIOL PONS MUÑOZ 3r; Infantil femení  + 40 kg: SORAYA GUTIÉRREZ MUÑOZ 2a;  

Infantil masculí  – 40 kg: FERRAN MUÑOZ SERRAT 1r.; MARCOS SERRANO JIMENEZ 3r;  Juvenil femeni – 47kg:

JÚLIA JUST CLOPES 1a; ANASTASIA GELETA GELETA 2a; IRENE VALDERAS MORATO 3a; Juvenil femeni +47kg:

ABRIL MUÑOZ SERRAT 2a; Júnior Femení Open: MARIA NOGUER COLL 3a; Júnior masculí  – 65 kg: ISAAC CORREA PACHECO 1r.

Comparteix...

Deixa un comentari

20 + 19 =