La vaga general convocada per avui no solament comporta importants talls de carrteres i autopistes, sino que a Sant celoni també ha afectat de manera directa al mercat setmanal dels dimecres que aquest 8 de novembre està sota mínims. A la plaça de la Vila i a la plaça d’en Nicola no hi ha muntada ni una sola parada, tampoc al carrer Major i al carrer Torras i Bages la mínima expressió. Més concorregut és el carrer Jaume I i la plaça del Bestiar.

Amb motiu de la vaga a Sant celoni s’han organitzat diverses activitats com la “Botifarrada per la dignitat” a la plaça de la Vila amb la participació de prop d’un miler de persones i que els diners que es recaptin anirar tots a parar a la caixa de resistència. A les 11 del matí es començarà a repintar el mural de l’entrada del poble per la porta de Ponent i a les sis de la tarda hi ha convocada una concentració davant l’Ajuntament.

La vaga general i l’aturada de país es fa per exigir la llibertat dels membres del Govern legítim de la Generalitat de Catalunya i els presidents de les entitats sobiranistes empresonats per la jutgessa Carmen Lamela.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 + 8 =