Entre les novetats hi ha el retorn de l’estirada de corda al carrer Esteve Cardelús i els concerts i barraques al pàrquing del pavelló

La Festa Major 2013 ja comença a caminar. Més de 30 entitats ja han decidit implicar-se en la preparació de la festa i han mantingut una primera reunió amb els responsables municipals. En aquest sentit, la regidora de Cultura i Educació, Júlia de las Encarnación, diu que les línies de treball i els objectius passen per garantir una programació diversa potenciant l’atenció als infants i a les famílies i sent amatents a la diversitat de gustos i interessos del conjunt de la població. També va anunciar que l’espai concerts i barraques canvia de lloc “però es manté el centre del poble per afavorir que sigui un espai on hi vagi tothom”. Jília de la Encarnació també recorda que es treballarà amb criteris d’estalvi i austeritat.

Pel que fa al contingut de la programació ja se sap que s’ampliarà el nombre de tiquets de l’arrossada perquè l’any passat es va fer curt, s’incorporarà novament el pregó de la festa que anirà a càrrec de la Colla de Geganters de Sant Celoni, l’estirada de corda es trasllada de l’avinguda de la Pau al carrer Esteve Cardelús per qüestions d’espai i seguretat, es mantindrà el mateix fi de festa amb el veredicte i ball per a tothom a la plaça de la Vila. En aquest sentit, durant la reunió algunes entitats nouvingudes a les comissions de treball van fer algunes propostes de noves activitats i tothom que tingui interès d’incloure activitats en el programa tenen fins el 5 de juny de proposar-ho.

Les barraques i els concerts al pàrquing del pavelló
El retorn de les barraques i els concerts al pàrquing del pavelló serà una de les novetats que hi haurà a la Festa Major del setembre, tal com es va fer conèixer a la reunió. Durant aquests propers mesos, l’ajuntament i la comissió de barraques anirà concretant la distribució dels diferents elements com l’escenari, lesbarraques i el camió de WC.  L’espai de barraques acollirà bona part de la programació de concerts. El divendres orquestra de versions, dissabte DJs i diumenge un altre grup.

Durant la reunió, bona part dels assistents es van inscriure a las diferents comissions de treball: barraques, concerts, correxarrups i infantil i es va concretar el calendari de reunions. Així mateix, es va explicar que periòdicament, hi haurà trobades amb representants de senys i negres. Aquest contacte s’intensificarà durant els dies de la festa amb la constitució d’una petita comissió de valoració del corremonts.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats