Prop de 750 nens i nenes d’edats compreses entre 3 i 17 anys, s’han inscrit als casals d’estiu de Sant Celoni, organitzats per escoles, entitats esportives i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni. Aquests casals acollen participants des de la darrera setmana de juny fins a la primera setmana de setembre.

L’Ajuntament ha treballat conjuntament amb les comissions socials de les escoles del municipi perquè cap infant en situació social desfavorida es quedi sense participar als casals d’estiu per dificultats econòmiques. Aquest treball conjunt ha permès que 74 infants, prop d’un 68 % més que l’estiu passat, puguin gaudir d’una beca per participar als casals amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats i la cohesió social.

L’Ajuntament, escoles i entitats esportives han treballat conjuntament per oferir una oferta d’activitats àmplia, diversa i atractiva per infants i joves; tenint en compte el lleure, la formació i l’esport. Aquest projecte compartit, a més a més, de reforçar i consolidar la comunitat educativa del municipi, pretén donar resposta a les necessitats de les famílies en el període estiuenc, sense oblidar els interessos i motivacions d’infants i joves.

Les entitats que han organitzat i han col·laborat amb l’Ajuntament de Sant Celoni, a través de la comissió d’activitats d’estiu 2014, són les següents: Afadis, AMPA Centre Municipal d’Expressió, AMPA Escola Montnegre, AMPA Escola Soler de Vilardell, AMPA Institut Escola La Tordera, Associació de ceràmica Jorca, Club Bàsquet Sant Celoni, Club Esportiu Sant Celoni, Penya Barcelonista Sant Celoni, Club Tennis Sant Celoni, Col·legi Cor de Maria, Col·legi La Salle i Centre Municipal d’Esports Sot de les Granotes.

Comparteix...

Deixa un comentari

6 + nou =