L’exalcaldessa de Vallgorguina Aida González Sánchez ha mort aquest dissabte 25 de novembre a l’edat de 89 anys. La vetlla tindrà lloc des d’avui diumenge al Tanatori de Granollers i demà a un quart d’una del migdia s’hi farà la cerimònia fúnebre. Després serà incinerada i enterrada al cementiri de Vallgorguina.

Asturiana de naixement -va néixer a Gijón l’any 1928- i vallgorguinenca d’adopció des de l’any 1970 municipi on va regentar el restaurant el Xeremell. Militant de CDC i molt activa dins del partit en una entrevista de l’any 2010 per L’informatiu de l’Ajuntament de Vallgorguina deia que estava satisfeta del seu pas pel consaistori en el decurs de dues legislatures “ara tornaria a fer el mateix que vaig fer mentre era alcaldessa”. Reconeixia que li va costar més d’un disgust perquè es va trobar amb una oposició poc dialogant. El retorn de les escoles i la pista poliesportiva són dues de les seves gestions més importants “tot i que no les vaig inaugurar jo i en el seu dia no vaig tenir ni el més mínim reconeixement”, deia amb desaprovació en aquesta mateixa entrevista.

Aida González va ser alcaldessa entre el 30 d’agost de 1998 i el 17 de juny de 1995 i abans entre els anys 1987 i 1988 també havia estat regidora d’Ensenyament. Entre altres de les seves obres portades a terme durant el seu mandat hi ha l’arranjament del camí del cementiri i el carrer Montseny, es va habilitar el Casal del Poble com a sala polivalent, es va soterrar una part de la línia elèctrica que dona servei al poble i es va fer arribar la xarxa d’aigua a les urbanitzacions Canadà Park i Baronia del Montseny. També s’augmentà el patrimoni municipal amb la cessió de can Mainou.

Aida González l’any 2010. FOTO: Arxiu La Vila

Comparteix...

Deixa un comentari

8 + 4 =