Aquest divendres al vespre ha mort l’ex-alcalde de Vallgorguina Jaume Bosch Mora. Nascut al municipi l’any 1922 va estar al capdavant del municipi en dues etapes diferents la primera encara sota el règim franquista des del 13 de novembre de 1964 fins al 8 de juliol de 1974 i del 30 de juny de 1987 fins al 30 d’agost de 1988.

Sota el seu mandat es van fer diverses obres públiques com l’enllumenat, l’eixamplament del pont de Can Vilar, part de la xarxa del clavegueram, la xarxa d’aigua, pavimentació de carrers i el pla General Urbanístic.

En una entrevistas de l’any 2008 Jaume Bosch va manifestar  que en les dues èpoques que va ser alcalde de Vallgorguina el va moure el mateix sentiment, cap altre que fer un servei al municipi. En aquella mateixa entrevista va recordar que una de les situacions que va haver de fer front en el seu mandat va ser quan les pluges torrencials es van endur part del clavegueram acabat de posar, un mur de contenció de la riera de Can Vilà i el camí del davant del camp de futbol. “Era al principi de ser alcalde i l’Ajuntament no tenia diners, sort en vàrem tenir de la Diputació de Barcelona que ens va ajudar”.

Jaume Bosch Mora serà demà al tanatori de Sant Celoni i l’enterrament serà diumenge a Vallgorguina. L’Ajuntament ha decretat tres dies de dol.

Jaume Bosch Mora en una entrevista a casa seva l’any 2008. FOTO: Jordi Purtí (queda expressament prohibida la seva reproducció)

Comparteix...

Deixa un comentari

vuit + dos =