El patinatge artístic català està de dol i d’una manera molt especial el del Club Patinatge Artístic Sant Celoni per la mort sobtada aquesta matinada de Jaume Pons, que durant molt anys va ser-ne l’entrenador aconseguint els major èxits que mai cap entitat esportiva de Sant Celoni ha estat capaç de fer essent l’any 2007 amb la coreografia Química el més daurat guanyant els campionats de Catalunya, Espanya, Europa a Porto i Món a Surfers Paradis – Gold COSAT – Australia en la modalitat de grups xou petits. El palmarès del patinatge artístic celoní es completa amb moltíssims més podis en tots els anys que Jaume Pons amb autèntica passió va portar la part esportiva de l’entitat.

El 30 d’abril de 2016 el Club Patinatge Artístic Sant Celoni va aconseguir la cinquena posició en el campionat d’Europa de grups show petits a Matosinhos (Portugal). Va ser l’últim campionat de Jaume Pons que es va retirar després de quinze anys amb l’equip celoní. La notícia de la seva retirada va tenir un ampli ressò a Itàlia.

Des de que s’ha sabut la notícia les mostres de consol han estat una constant i per aquest motiu la Federació Catalana de Patinatge ha suspès l’entrenament d’aquesta tarda al Car de Sant Cugat.

Demà dia 1 de desembre a partir de les 9 sala de vetlla al tanatori de Sant Celoni, a les 12 del migdia s’ha programat el funeral i l’enterrament tindrà lloc a Vacarisses.

Podi del Campionat del Món 2007. Jaume Pons amb perruca blanca. FOTO: CPASC

Comparteix...

Deixa un comentari

divuit − 6 =