El que va ser alcalde de Vallgorguina des de 1995 fins al febrer de 2006, Josep Salicrú i Regàs ha mort a primera hora d’aquest matí, a l’edat de 76 anys. Pagès de professió i membre d’ERC, va accedir a l’alcaldia de Vallgorguina després de les eleccions municipals de 1995, gràcies a un pacte amb els dos regidors d’Unió d’Independents de Vallgorguina que va permetre desbancar CiU (amb tres regidors), que des de l’any 1988 havia tingut l’alcaldia. Fou reelegit per majoria absoluta en les eleccions de 1999 i 2003, i exercí el càrrec fins al febrer de 2006, en què hi va renunciar per motius personals.

Durant el seu mandat es van fer reformes importants a les antigues urbanitzacions de la Baronia del Montseny i Canadà Park, on s’asfaltaren carrers i es millorà l’enllumenat i el clavegueram amb l’ajuda de la Diputació de Barcelona. També cal destacar el cobriment de la pista poliesportiva i, l’any 2004, l’obertura de l’escola pública de Vallgorguina i d’una escola bressol.

L’Ajuntament decreta tres dies de dol
L’Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial per la mort de Josep Salicrú Regàs, Alcalde de Vallgorguina entre 1995 i 2006, per aquest motiu la bandera onejarà a mitja asta.  La Corporació Municipal i el personal de l’Ajuntament de Vallgorguina vol expressar el seu sentit condol a la família Salicrú Torras.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × un =